Voksing

Har du lyst på voksing hos oss?

Voksing

Voksing er en populær metode for å fjerne uønsket kroppshår. Under voksingsprosessen påføres varm voks på huden, deretter legges en strikk eller et papir over voksen og deretter rives det raskt av, fjerner både voks og hår. Ved voksing tar det lenger tid før hårene vokser ut igjen og man har en mye lengre hårfri periode enn etter barbering. Hvis du vokser deg fast så blir hårene ofte mykere og kan kan få mindre hår over tid.

Før voksing

Effektiv hårfjerning

Første gangen man vokser er det vanskelig å få et 100% resultat på grunn av forskjellige vesktfaser/vekstsyklus på hårene.

De første 24 timene etter voksing:

Etterbehandling:

Etter det har gått de første 24 timene etter voksing så anbefaler vi å bruke gode produkter til huden.

Vi har egne produkter til intimsoner fra pinkini. Dette er milde gode produkter som kan brukes over hele kroppen. Krem, skrubb, såpe og serum for å lysne områder med mørke flekker, misfarging, solskader, graviditetsmerker. Hvis man sliter med inngrodde hår så har vi egne produkter for dette.

Til ansikt og kropp så anbefaler vi produkter fra Dr. Med Christine Schrammek.

Ellers har vi også produkter for å sinke veksten av hår, for å unngå inngrodde hår, vi har skrubb til både kropp og ansikt + skrubbhansker.

Sett av litt tid til deg selv!

Ønsker du en behandling?

Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter. Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp og får den opplæringen de trenger.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.