Vippebøy

Har du lyst på fine vipper?

Vippebøy

Vippebøy er en super behandling for deg med rette vipper.

Er du avhengig av vippetang? Har du lange vipper men det synes ikke fordi de er for rette? Har du korte rette vipper, eller kanskje du ønsker å se litt mer sminket ut uten sminke? 

Dette er en fin behandling for deg som ønsker et mer naturlig resultat enn vippe extension.

Varighet og vedlikehold

Med forskjellige størrelser på bøyene og med forskjellige virketider så lager vi den perfekte bøyen til dine vipper. Vippebøy kan også være fint til menn, da ofte uten farge. Du velger med eller uten farge når du bestiller. 

Bøyen varer i ca 4-6 uker. Vi anbefaler å vente 4-6 uker før ny vippebøy. Noen tar vippebøy hver 6 uke. Andre farger vippene etter 3-4 uker og venter nye 3-4 uker før de tar ny vippebøy. På denne måten får du mest mulig utbytte av bøyen og det går ca 6-8 uker i mellom hver vippebøy behandling.

Du finner flere bilder på vår Instagram.

Sett av litt tid til deg selv!

Ønsker du en behandling?

Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter. Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp og får den opplæringen de trenger.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.