Spraytan

Har du lyst på en spraytan?

Spraytan

Hos oss er hver 5 spraytan gratis! Når du tar spraytan hos oss så får du et stempelkort hvor du får hver 5 spraytan gratis. Du kan også ta kontakt med oss hvis du ønsker et fast abonnement på spraytan.

Før spraytan

Etter spraytan

Spørsmål og svar

Skal du i bryllup, dåp, bursdag, konfirmasjon, på julebord, firmafest, byen eller på date? Eller kanskje du skal på ferie og vil være brun fra dag 1? Da har du kommet til rett sted! Vår spraytan har vunnet terningkast 6 i flere tester og gir en naturlig, jevn brunfarge uten at du må utsette huden for helseskadelig UV-stråling.

Merkene vi bruker (Nordic Tan) er av svært høy kvalitet og gir en jevn og naturlig brunfarge uten oransje undertoner. Vi har mange forskjellige spraytan nyanser og finner fargen som passer perfekt til din hudtype og hudtone slik at fargen ser naturlig ut. Med andre ord: absolutt ingen grunn til bekymring! Dessverre har noen billigere spraytanmerker gitt bransjen et dårlig rykte: noen typer spraytansolution kan nok gi både en oransje, ujevn og flekkete brunfarge.

Noe lukt er det. Men vår spraytan inneholder botaniske ekstrakter som nøytraliserer lukt og du vil derfor ikke lukte ”selvbruning” etter en spraytan hos oss.

Ja, det går helt fint.

Fargen er finest etter 1-3 dager, så hvis du sprayes til en spesiell anledning anbefaler vi at du tar spraytan et par dager før.

På brud anbefaler vi 2-3 dager for å få skylt av Bronzinglaget godt så det ikke smitter av på hvit kjole. 

Aldersgrensen er 18 år. Er du 16-18 år må du ha med underskrift fra foresatte. Er du under 16 år må en foresatt komme innom salongen og bekrefte at det er greit. 

Hyppig dusjing og bading i klor- og saltvann gjør at fargen forsvinner raskere enn normalt. Derimot er fordelen med å ta spraytan før sydentur, at du har opparbeidet deg en naturlig brunfarge under spraytannen som synes når spraytannen forsvinner. Du kan også bruke den spraytanforlengende kremen Nordic Tan 2in1 Tan extender & gradual tan, for å forlenge varigheten av spraytannen.

Med spraytan blir du raskt brun uten sol og skadelig UV-stråling slik at du slipper å måtte bekymre deg for økt risiko for hudkreft, rynker og andre hudskader. Brunfargen blir jevn og du slipper samme risiko for skjolder som hvis du skulle prøve selvbruning hjemme. Du slipper å jobbe med brunfargen over tid, perfekt om du ønsker å se fresh og brun ut til en spesiell anledning.

Mye svetting og hyppig dusjing gjør at fargen forsvinner raskere enn normalt. Men vi anbefaler Moroccan Tan sin dusjsåpe for å bevare og forlenge fargen best mulig. Også kan du bruke den spraytanforlengende kremen Nordic Tan 2in1 Tan extender & gradual tan for å forlenge varigheten på spraytan.

De fleste ønsker spraytan også i ansiktet. Har man veldig store porer anbefaler vi å smøre et tynt lag med fuktighetskrem noen timer før behandling for at fargen ikke skal sette seg i porene. Hvis du renser ansiktet hver dag så forsvinner fargen raskere i ansiktet enn på kroppen (dette gjelder også hendene). Vi anbefaler da Nordic Tak face mist, som er er tanning water som du kan spraye på hjemme for å opprettholde fargene i ansikt og på hender. 

Ja, det kan du. Men vi anbefaler helst å vente en dag eller 2. Utfører du det samme dag så legger vi på en krem på brynene for at spraytan fargen ikke skal reagere med brynsfargen. Utfører du spraytan rett etter Brow lamination så anbefaler vi ikke å spraye ansiktet fordi du ikke skal ha vann på brynene på 24 timer. 

Fargen holder i 5-10 dager. Dette avhenger av hudtype og før- og etterbehandling. Ved å følge våre før/etter spraytan råd øker du sjansen for at fargen varer lengst mulig. Et godt tips er å bruke Nordic Tan 2in1 Tan extender & gradual tan som inneholder DHA som bodylotion etter behandlingen – dette vil kunne forlenge fargen med opptil flere dager.

Under spraytanbehandlingen får du utdelt engangstruse om du ikke vil bruke din egen. Anbefaler å bruke en mørk truse hvis du vil bruke din egen. Du velger selv om du vil ha på deg BH/overdel eller ikke. De fleste ønsker å sprayes toppløse for å unngå skiller.

Menn kan absolutt ta spraytan! Normalt kroppshår har ingen innvirkning på fargen.

Du kan spraye deg hver 1-2 uke, for at en jevn og fin brunfarge skal vedvare. Det spørs hvor lenge fargen varer på nettopp deg (som oftest 5-10 dager). Det er viktig å skrubbe kroppen mellom behandlingene, da dette gir et jevnt og mer langvarig resultat. Bruk av oljebaserte skrubber må brukes minimum to dager før behandlinger.

Du kan ta spraytan selv med eksem, men det er dessverre vanskelig å kunne forutsi hvordan resultatet blir da dette er avhengig av omfang og hvilke hudområder som er angrepet. Eksemområder er som oftest tørrere enn ”normal” hud og vil derfor kunne trekke til seg mer farge. Dette kan gi et ujevnt resultat. Det er derfor viktig at du påfører fuktighetskrem på eksemet 1-2 timer før du tar spraytan.

Ja, det blir du. Spraytan har ingen UV-beskyttelse, så husk høy solfaktor!

Vi utfører ikke spraytan på gravide i første trimester, men det foreligger ingen forskning som viser at det er dokumentert fare for gravide å ta spraytan etter første trimester. Du kan derfor få spraytan på eget ansvar. Vi tilbyr også munnbind hvis du ønsker å bruke det under behandlingen, for å unngå potensielt irritere slimhinner. Er du i første trimester og gjerne skulle hatt litt brunfarge så får du kjøpt selvbruninger av svært god kvalitet hos oss.

Vår spraytan tørker svært raskt. I snitt Ca. 30 minutter. Det kan variere litt ut i fra hvor mange lag vi har sprayet. 

Instagram

Du finner flere bilder på vår Instagram.

Sett av litt tid til deg selv!

Ønsker du en behandling?

Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter. Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp og får den opplæringen de trenger.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.