Sminke

Ønsker du å fremheve din naturlige skjønnhet?

Sminke

Hos oss er det Marthe og Katrine som utfører sminke. Vi kan utføre brudesminke, festsminke, dagsminke og sminkeveiledning for deg som ønsker det. I forkant av brudesminke så ønsker vi at du har en prøvetime. Vi utfører også håroppsett, så hvis du skal gifte deg, så har vi full pakke.

La oss fremheve din skjønnhet

Vi tilbyr et variert utvalg tjenester som spenner fra brudemakeup til festmakeup, hverdagsmakeup og personlig sminkeveiledning. Hver av våre tjenester er skreddersydd etter dine individuelle ønsker og behov, slik at du får akkurat den looken du drømmer om.

Vårt hovedmål er å gi våre kunder en minneverdig og uforglemmelig sminkeopplevelse som ikke bare fremhever deres skjønnhet, men også gir dem en økt følelse av selvtillit. Vi er her for å hjelpe deg føle deg vakker og strålende uansett anledning.

Du finner flere bilder på vår Instagram.

Sett av litt tid til deg selv!

Ønsker du en behandling?

Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter. Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp og får den opplæringen de trenger.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.