Permanent makeup

Har du lyst på permanent makeup?

Permanent makeup

Hos oss er det daglig leder Marthe Kristiansen som utfører alle våre behandlinger innen permanent makeup. Hun har over 6 års erfaring med permanent makeup og har tatt 11 forskjellige kurs hos Invisibli by Sol Hegge.

Hun utfører permanent makeup på:

Nyttig informasjon

Det er inkludert 1-2 etterfyll på alle våre nye behandlinger. 

Pigmentene vil umiddelbart fremstå kraftig og «sminket», men vil reduseres med 40-60% i løpet av de første 4-10 dagene. Synes du fargen ser sterk ut ved nylig utført arbeid, så ta det helt med ro. Resultatet blir veldig naturlig og fint etter endt behandling.

Vi tegner alltid opp formen først slik at du kan være med å godkjenne både form og farge på behandlingen din før vi starter. Vi starter heller litt for lyst og litt for lite hvis du er usikker også fyller vi på mer på etterfyll. På denne måten slipper vi feilpigmenteringer og har veldig fornøyde kunder.

Etter behandling må du unngå

Etterbehandlingsprodukter

Vi anbefaler på det sterkeste å bruke Balm Micro den første måneden etter pigmentering hos oss, for best mulig resultat.

Balm Micro er laget for å ta vare på og beskytte huden etter mikropigmentering, på en naturlig måte. Det hjelper den naturlige regenereringen av huden, fukter og holder pigmentene stabile. Produktene får du kjøpt i salongen hos oss.

Bryn

Marthe utfører både stråteknikk og powder brows. Du trenger ikke å bestemme deg for hva du vil ha i forkant av timen, dette kan vi finne ut av sammen når du kommer. Vi tegner opp brynene og blir enig om en fasong som passer ansiktet ditt. Også velger vi fargen som passer best til deg. Vi starter heller med for lys farge og for tynne bryn så vi ikke risikerer det motsatte. Da får kundene våre muligheten til å studere brynene i noen uker så de er helt sikre på om de vil ha de tykkere eller mørkere før de kommer tilbake for etterfyll. Med denne fremgangsmåten så kan du være helt trygg på at du ikke får for mye eller for mørkt. Marthe er veldig nøye på at det skal se naturlig og fint ut. Du finner bilder og videoer på vår instagram profil, under høydepunktet «PMU bryn».

Lepper

Her utfører vi litt forskjellige teknikker utifra hvordan du ønsker at leppene dine skal se ut. Et av kursene Marthe har vært på er nude lips / lip blush, som gir et veldig naturlig og fint resultat. Men du kan også få enda mer markert lipliner og mer markert farge om du ønsker det. Permanent makeup er en kjempefin behandling for å forstørre leppene, fremheve leppekanten/liplineren og forme leppene helt perfekte. Vi tegner opp leppene og blir enige om du vil forstørre leppene litt, korrigere litt på formen, eller kun få litt naturlig farge på de. Sammen finner vi fargen som passer best til deg. Marthe er veldig nøye på at det skal se naturlig og fint ut. Du finner bilder og videoer på vår instagram profil, under høydepunktet «PMU lepper».

Skjønnhetsflekk

Har du lyst på en ny skjønnhetsflekk eller 2? Kanskje du pleier å tegne på skjønnhetsflekker når du sminker deg? Da er dette behandlingen for deg. Du kan få permanente skjønnhetsflekker som ser helt naturlige ut, så slipper du å sminke de på. Vi tegner opp før vi starter, og vi velger farger, størrelse og plassering sammen. Du finner bilder og videoer på vår instagram profil, under høydepunktet «PMU fregner».

Eyeliner

Du kan få alt fra en kjempenaturlig, tynn og brun eyeliner til en tykkere svart eyeliner med vinge. Noen ønsker kun dybden så vippene ser tettere ut, mens andre ønsker winged eyeliner. Marthe utfører eyeliner både oppe og nede. Du finner bilder og videoer på vår instagram profil, under høydepunktet «PMU eyeliner».

Fregner

Synes du det er fint med fregner men er ikke så heldig og har så mange selv? Kanskje du pleier å tegne på fregner når du sminker deg? Da er dette behandlingen for deg. Få permanente fregner så slipper du å sminke de på. De ser kjempe naturlige og fine ut. Vi tegner opp før vi starter, og vi velger farger, størrelse og plassering sammen. Du finner bilder og videoer på vår instagram profil, under høydepunktet «PMU fregner».

Scalp

Dette er en behandling som er fin for de som sliter med hårtap av forskjellige grunner. Eller kanskje bare er litt tynn i håret noen steder. Vi utfører alt fra full scalp (på de som ikke har noe hår), til de som bare har litt tynt hår rundt ved ørene for eksempel. Tynt i krona eller i vikene? Da kan dette være noe for deg. Du finner bilder og videoer på vår instagram profil, under høydepunktet «Scalp tattoo».

Areola

Dette er en behandling som stort sett utføres etter for eksempel brystkreft, brystreduksjon, brystløft og andre kirurgiske inngrep. Men du kan også utføre behandlingen om du plages med farge eller lignende på egen areola/brystvorte.

Arrkorrigering

Arr-korrigering er en super behandling om du har et eller flere arr du plages over. Kanskje du har utført ansiktsløft eller andre kirurgiske inngrep, eller kanskje du har et arr etter en skade/ulykke?

Eyeliner

Du finner flere bilder på vår Instagram.

Lepper

Du finner flere bilder på vår Instagram.

Skjønnhetsflekk

Du finner flere bilder på vår Instagram.

Sett av litt tid til deg selv!

Ønsker du en behandling?

Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter. Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp og får den opplæringen de trenger.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.