Om oss

Marthe Kristiansen startet for seg selv i 2015. I mai 2016 var det offesiell åpning av Skjønnhetshuset i Brumunddal. En drøm ble til virkelighet. Marthe startet først alene, men det gikk ikke mange månedene før det måtte ansettes flere medarbeidere og lokalene måtte utvides. Det strømmer på med kunder fra alle kanter. Marthe er ekstremt perfeksjonist og opptatt av at alle behandlinger skal utføres riktig. Vi er nå 8 ansatte og utfører en rekke behandlinger.

Nå holder Skjønnhetshuset også kurs i Vippe extension, klassisk og volumvipper. Fremover kommer vi til å utføre kurs i flere behandlinger, og håper også vi snart kan starte vår egen nettbutikk.

Hvorfor oss? Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter. Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp og får den opplæringen de trenger.

Vi legger ut bilder og videoer med resultater fra behandlinger på instagram og facebook, og på denne måten ser du kvaliteten på arbeidet vårt.

Sett av litt tid til deg selv!
Vi håper du finner alt du trenger. Skjønnhetshuset fokuserer på å levere høy kvalitet og kundetilfredshet - vi vil gjøre alt vi kan for å møte forventningene dine. Med et variert tilbud å velge fra, håper vi på at du vil bli fornøyd med oss.