Om oss

Vil du vite mer om oss?

Om Skjønnhetshuset

Marthe Kristiansen startet for seg selv i 2015. I mai 2016 var det offesiell åpning av Skjønnhetshuset i Brumunddal. En drøm ble til virkelighet. Marthe startet først alene, men det gikk ikke mange månedene før det måtte ansettes flere medarbeidere og lokalene måtte utvides. Det strømmer på med kunder fra alle kanter. Marthe er ekstremt perfeksjonist og opptatt av at alle behandlinger skal utføres riktig. Vi er nå 8 ansatte og utfører en rekke behandlinger.

Skjønnhetshuset holder kurs i vippe extension, Brow lamination, Vippebøy, shellac, gelenegler, voksing, brasiliansk voksing mm.

Hvorfor oss? Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter. Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp og får den opplæringen de trenger.

Vil du vite hvem vi er?

Våre ansatte

Marthe

Eier og daglig leder

Utdannet hudterapeut og behandlingene hun utfører mest er permanent makeup. Marthe har over 7 års erfaring innen permanent makeup og er kurset opp hos Sol Pmu/Invisibli, i bryn, lepper, brystvorte, eyeliner, arr-korrigering, skjønnhetsflekk, fregner og scalp tattoo. Ellers har hun kurs innen spraytan, vippe extension, vippebøy, brow shape, brow lamination, sminke, nese og øre hulling, brasiliansk voksing, gelenegler og green peel.

Ane

Assisterende daglig leder

Denne jenta er helt rå på vipper! Hun er utdannet hudterapeut, negleterapeut og vippetekniker. Ane er dreven i faget og har holdt kurs i hudpleie, negler, nail art, vippe extension, voksing, bryndesin og farging av vipper siden 2011. Har tittel som master trainer innen negler, vippe extension og hudpleie. Er også kurset i spraytan, Green Peel, vippebøy, brow lamination og brasiliansk voksing. Ane er 100% ansatt som assisterende daglig leder hos Skjønnhetshuset.

Katrine

Hudterapaut

Utdannet hudterapeut og makeupartist. En veldig rolig og behagelig behandler. Hun har også kurs i green peel, brasiliansk voksing, ørehulling, vippebøy, spraytan, vippe extenasion, håroppsett og negler. Hun er under utdanning som fotterapeut. Katrine er 80% ansatt hos Skjønnhetshuset.

Gina

Hudterapaut

Gina er veldig nøye og flink og hun er utdannet hudterapeut. Hun har kurs i vippe extension, vippebøy, brow shape, brow lamination, brasiliansk voksing, ørehulling, shellac og gelenegler. Gina er ansatt 90% hos Skjønnhetshuset.

Ylva

Ekstrahjelp

Ylva går siste året på hudpleielinjen og skal være ekstrahjelp hos oss. Hun utfører shellac, hudpleie og massasje. Hun har 20% på shellac ut året. Ylva er veldig nøye, har en stor interesse for negler og skjønnhet.

Inger Lise

Ekstrahjelp

Inger Lise driver sin egen salong på Toten, men jobber hos oss hver tirsdag. Hun har tatt kurs hos oss i shellac, gelenegler og voksing.

Celine

Ekstrahjelp

Celine er 13 år og stedatteren til Marthe (eier av Skjønnhetshuset). Hun har lenge hatt en interesse for negler og har den siste tiden fått prøve seg litt med shellac hos oss. Nå har hun fullført kurs i shellac og er klar til å ta imot kunder! Celine er veldig nøye og kreativ.

Resten av året er det 20% hos Celine.

Ønsker du et kurs hos oss?

Vi tilbyr varierte kurs!

Vi har flere kurs på planen, og vi vil gjerne tilpasse oss dine behov. Hvis de oppgitte datoene ikke passer for deg, eller hvis du har spesifikke forespørsler om andre kurs, oppfordrer vi deg til å kontakte oss. Vi er her for å imøtekomme dine behov og sikre at du får den opplæringen du søker.

Våre kurs blir ledet av erfarne og engasjerte kursholdere, Ane Lindstad og Marthe Kristiansen. De bringer med seg en dyp forståelse og kunnskap innenfor sine respektive fagområder, og er klare til å veilede deg gjennom læringsprosessen.

Sett av litt tid til deg selv!

Ønsker du en behandling?

Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter. Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp og får den opplæringen de trenger.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.