Negler og hender

Ønsker du å ta vare på neglene dine?

Negler og hender

Det er viktig at du ikke bruker neglene dine som «redskap» når du skal åpne ting, skrape på ting osv. Vi anbefaler å bruke neglebåndsolje hver dag når du har gelenegler eller shellac. Det er også viktig å bruke hansker når du vasker, driver med hagearbeid og lignende. En av årsakene til at gelenegler og shellac kan løsne er at man bruker de feil og ikke tar godt nok vare på de.

Shellac

Dette er en lakk som er sterkere og sitter bedre enn vanlig neglelakk. Den herdes i UV-lampe. Varigheten er ca 2-3 uker. Du kan få hel farge, fransk og dekor. Dekor koster ekstra.

Gelenegler med forlengelse

Her forlenger vi dine egne negler. Du kan få ønsket form og lengde på neglene. Hel farge, ombre eller fransk. Dekor koster ekstra.

Neglebiter pakke

Dette er en pakke med nytt sett gelenegler + 2 etterfyll som er for neglebitere. Som neglebiter så trenger du oftere etterfyll i starten, fordi neglene dine vokser fort og det er dårligere feste til gelenegler. Etterfyllene i denne pakken må tas med 1 ukes mellomrom. Derfor har vi lagd en litt rimeligere pakke som kan være fint å starte med før man går over til vanlig etterfyll. 

Spa manikyr

Denne behandlingen er perfekt for deg med tørre hender. En behandling som mange tar på vinterstid. Det er håndbad, skrubb, stell av neglebånd og negler, maske, parafinvoks og håndmassasje.

Mini manikyr

Her steller vi neglebånd, filer neglene, legger på negleforsterter, neglebåndsolje og håndkrem.

Strålende negledesign

Oppdag strålende negledesign og imponerende resultater på våre gelenegler og shellac-behandlinger ved å besøke vår Instagram-side. Utforsk et mangfold av fantastiske bilder som viser frem håndverket vårt og gir deg inspirasjon til din neste negleoppgradering. Følg med på våre siste kreasjoner og bli en del av vårt voksende fellesskap av skjønnhetsentusiaster.

Du finner flere bilder på vår Instagram.

Sett av litt tid til deg selv!

Ønsker du en behandling?

Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter. Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp og får den opplæringen de trenger.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.