Hull i ørene

Ønsker du hull i ørene?

Hull i ørene

Vi bruker Blomdahl – medisinsk øre piercing.

Enten du ønsker å få et første hull i øret eller legge til flere for en elegant ørepynt, kan du stole på oss for en trygg, hygienisk, og smertefri opplevelse. Vi har et utvalg av smykker å velge mellom, slik at du kan tilpasse utseendet ditt akkurat slik du vil.

Smykkene våre er sterile, allergivennlige og passer til alle, inkludert de med nikkelallergi. Vi legger stor vekt på sikkerhet og gir alltid godkjenning for piercing fra foresatte for de under 18 år. Velg oss for en enkel og trygg ørepiercingopplevelse.

Tilpasset til dine ønsker

Pleieråd etter hull i ørene:

Dobbelthull - det beste for barnet

Vi tar hull i begge ørene samtidig. På denne måten går det fortere, kjennes tryggere og mer skånsomt for barnet. 

Hullene tas med sterile og allergivennlige smykker som sitter i en engangsbeholder.

Våre hultagningssmykker er utviklet i samråd med hudleger og passer derfor til alle. Til og med til deg som allerede har nikkelallergi. Alle våre øredobber er 100% allergivennlige. 

Smykkene som brukes er spesialdesignede for å hjelpe til med groprosessen. Bakdelen på smykket sitter alltid fast lengst ute på øredobben sånn at det kommer luft til det nye hullet.

Hvis du er under 18 år så må du ha godkjenning fra foresatte.

Instagram

Du finner flere bilder på vår Instagram.

Sett av litt tid til deg selv!

Ønsker du en behandling?

Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter. Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp og får den opplæringen de trenger.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.