Fot

Ønsker du å ta vare på føttene dine?

Fotbehandlinger

I 2023 har Katrine, en erfaren fotterapeut med spesialisering i ortopedteknikk fra Fot- og Helseakademiet, et spesielt tilbud for deg. Katrine er ikke fotterapeut enda, men holder på å utdanne seg. Går på skole ut 2023. Du kan få fotbehandlinger til en redusert pris.

Dette tilbudet gir deg muligheten til å forbedre fotens helse og komfort til en rimelig pris, takket være Katrines ekspertise. Så ikke gå glipp av sjansen til å ta vare på dine føtter og dra nytte av dette begrensede tilbudet i 2023.

Fotbehandling

Denne behandlingen utføres av Katrine. I en fotbehandling får du fotbad, stell av negler og neglebånd, fjerning av hard hud. Det avsluttes med lett fotmassasje. Katrine behandler ikke medisinske behov før hun er ferdig utdannet. Behandlingen passer perfekt for deg med hard hud på føttene, eller deg som ønsker mer grundig stell av negler og neglebånd.

Fotbehandling express

Denne behandlingen utføres av Katrine. Dette er en kortversjon av fotbehandling. Her fokuseres det på enten fjerning av hard hud eller stell av negler og neglebånd.

Mini pedikyr

Vi filer neglene, steller neglebånd, legger negleforsterker og avslutter med fotkrem. Sliter du med hard hud på føttene så anbefaler vi å bestille fotbehandling express i stedet.

Fotbehandling og spa

Denne behandlingen utføres av Katrine. Her får du alt som er med i fotbehandling + skrubb, maske og parafinvoks i tillegg.

Spa pedikyr

Her får du fotbad, skrubb, stell av negler og neglebånd, maske, parafinvoks og lett fotmassasje. Trenger du mer behandling av hard hud, neglebånd og neglene så anbefaler vi deg å bestille behandlingen som heter «fotbehandling + spa» i stedet.

Shellac tær

Dette er en lakk som er sterkere og sitter bedre enn vanlig neglelakk. Den herdes i UV-lampe. Varigheten er ca 2-4 uker. Du kan få hel farge, fransk og dekor. Dekor koster ekstra.

Instagram

Du finner flere bilder på vår Instagram.

Sett av litt tid til deg selv!

Ønsker du en behandling?

Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter. Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp og får den opplæringen de trenger.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.