Bryn og vipper

Har du lyst på fine bryn og vipper?

Bryn og vipper

Våre dyktige terapeuter har ekspertise innen bryn- og vippebehandlinger som inkluderer både farging og forming av bryn, samt farging av vipper. Dette gir deg muligheten til å forbedre utseendet ditt og fremheve øynene dine ved hjelp av spesialiserte teknikker som våre terapeuter er nøye opplært i.

Brow lamination

Vi legger vekt på presisjon og renhet for å oppnå pene bryn. I samarbeid med våre kunder finner vi den ønskede brynsformen og fargen. Vår omfattende behandling inkluderer voksing over, under og mellom brynene, og denne populære behandlingen er tilpasset både kvinner og menn.

Du finner flere bilder på vår Instagram.

Farging og forming av bryn

Du finner flere bilder på vår Instagram.

Sett av litt tid til deg selv!

Ønsker du en behandling?

Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter. Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp og får den opplæringen de trenger.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.