Brow lamination

Har du lyst på flotte øyenbryn?

Brow lamination

Brow lamination er en behandling hvor vi kan forme hårene i den retningen vi ønsker. Veldig fint for å løfte brynene og for å få fyldigere bryn. En vanlig kommentar etter behandlingen er «oi, har jeg så mye hår».

Hvis du har hår som vokser i «feil» retning eller for tynne bryn så er dette en perfekt behandling for deg. Farging og forming av bryn er inkludert i behandlingen. Dette er en fin behandling for menn også, da man kan utfør samme behandling uten farge. Du velger med eller uten farge når du booker time.

Resultatvarighet

Resultatet varer i ca 4 uker. Vi anbefaler å ta Brow lamination hver 6-8 uke. Noen går fast hver 6 uke. Andre velger å farge og forme bryn etter 3-4 uker også ta ny brow lamination 3-4 uker etter der igjen. På denne måten blir det 6-8 uker mellom hver behandling med brow lamination.

Man må ha hår for å kunne utføre behandlingen. Hvis man ikke har hår så kan permanent makeup være det riktige valget for deg.

Du finner flere bilder på vår Instagram.

Sett av litt tid til deg selv!

Ønsker du en behandling?

Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter. Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp og får den opplæringen de trenger.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.