Vippe extension

Vippe extension er en av behandlingene vi utfører aller mest av. Vi er veldig nøye på at behandlingen skal utføres riktig. Vi holder også kurs i denne behandlingen.

Tar du vippe extension hos oss så garanterer vi:

 • At vippene er satt på riktig 
 • At det ikke skader dine egne vipper
 • Et naturlig og fint resultat. Du kan selvfølgelig få fyldige og fine vipper hvis du ønsker det, men vi legger ikke lenger vipper enn hva naturvippene dine tåler.
 • At du får all den informasjonen du trenger for å ta vare på vippene dine.

Her er en liten beskrivelse av de forskjellige type vippene:

Flat lashes:

Flat lashes er en type singelvipper. Men de er lettere, mer skånsomme for dine egne vipper og kan sitte litt bedre enn vanlig singelvipper. Her setter vi på en og en vipp på en og en av dine egne vipper. Dette blir veldig naturlig og fint. Du får altså samme antall vipper som du selv har fra før, bare tykkere, svartere og lengre om ønskelig. Har du veldig få vipper selv så kan volumvipper være et bedre alternativ for deg.

Volumvipper:

Når vi legger volumvipper så lager vi en og en vifte som festes på en og en av dine egne vipper. Hver vifte inneholder alt fra 2-6 vipper, alt utifra hvor fyldig du vil ha det og hva vippene dine tåler. Vi har forskjellige tykkelser, bøyer og lengder. Dette gjør at vi kan mikse og trikse så volumvipper kan bli de mest naturlige vippene om ønskelig, og det kan bli de mest dramatiske vippene. Alt etter hva du ønsker.

Megavolum:

Megavolum er volumvipper, men her legger vi enda flere vipper i hver vifte. Her får du altså veldig fyldige vipper.

Mix vipper:

Er du usikker på om flat lashes blir for lite og om volumvipper kan bli for mye? Her legger vi en blanding av volumvipper og flat lashes slik at du kan få en mellomting.

 

Etterbehandling:

Uansett hvilke vipper du velger så er etterbehandling veldig viktig.

 • Børst vippene dine hver morgen og kveld, og etter dusj
 • Rens vippene ca. annenhver dag, med egen vipperens som du får kjøpt hos oss.
 • Unngå å gni deg hardt i øynene
 • Unngå vann, damp, svette, tårer etc. de første 24 timene.
 • Unngå olje- og vannbaserte produkter i kontakt med vippene.
 • Ikke bruk vanlig mascara på vippene! Vi har en egen mascara for vippe extension om det skulle være ønskelig.
 • Fjern all ansiktssminke før du legger deg.
 • Vi anbefaler at du har første etterfyll innen 2 uker. Etter dette ser vi hvor ofte du burde gå, mest vanlig er ca. 3 ukers intervaller.

Har du satt på vipper et annet sted og er usikker på om de er satt på rikitg? Kom innom oss så kan vi sjekke dette gratis for deg. Vi er veldig opptatt av at nettopp DU ikke skal skade vippene dine. 

Her kommer en kort oppsummering med viktig informasjon om vippe extension for deg som ikke ønsker å lese så mye:

 • Det skal kun sitte en extensions vipp på en av dine egne vipper.
 • Sitter det på to eller flere extensions vipper på en egen vipp så skader det veldig!
 • For lange og tunge vipper, og for mye lim skader på vippene dine.
 • Vi sjekker om vippene dine er satt på riktig, helt gratis.
 • Vær skeptisk hvis vippene sitter i over 4-5 uker!
 • Setter man på vippe extensions riktig så skader det ikke dine egne vipper.
 • Du mister dine egne vipper daglig hele tiden, uansett om du har på vippe extensions eller ikke.
 • Man mister 2-5 vipper per øye per dag. Totalt har man 100-200 egne vipper.
 • Har du 100 vipper og mister en del vipper blir det mye tynnere enn hvis du har 200 vipper og mister en del vipper. Derfor varierer det veldig fra person til person hvor ofte man må etterfylle.
 • Noen må etterfylle hver 2 uke, andre kan gå 3 og 4 uker.
 • Medisinbruk, hormoner, stress, slanking, badstue, mye bading og svetting påvirker vippene.
 • Det er viktig å ta vare på vippene sine og rense de for å unngå bakterier og infeksjon.

Viktig info om vippe extension! 

Her kommer litt mer utfyllende informasjon for deg som ønsker å lese det:

Vi synes det er utrolig kjedelig å se så mange som har vært uheldige med stedet de har satt på vippene. Derfor vil vi dele et tips med dere som enkelt gjør at dere får fulgt litt med på om extensionvippene deres er satt på riktig eller ikke. Dette er et tips svært få salonger forteller om, rett og slett fordi det avslører at de ikke legger vippene riktig.

Så her er det ”hemmelige tipset”: når dere ved singelvipper mister en extension vipp, eller ved volumvipper mister en ”vifte” så studer alltid vippen. For det første skal det kun være en singelvipp eller en volumvifte som faller av, det skal IKKE sitte to eller flere vipper sammen. Så ser du innerst på vippen, der skal det sitte på en eller null av dine egne vipper. Det skal IKKE sitte på to eller flere av dine egne vipper, da er det satt på feil og skader veldig på vippene dine! Er du usikker på hvordan du sjekker dette så spør i salongen, så viser vi deg hvordan en singelvipp skal se ut og hvordan en ”vifte” med volumvipper skal se ut.

Vær skeptiske til hvor dere setter på vippe extension, forhør dere litt rundt om salongen og spør vippe teknikeren om tykkelse, lengde, om du skal ha lengst vipper ytterst, midt på osv. Under denne samtalen merker du nok også litt om hvor mye kunnskap vippe teknikeren har. Spør og grav. Hvis du skal få 12mm eller lenger vipper så må dine egne vipper være veldig lange. De aller fleste har 9-11mm på det lengste. Noen har 12mm, men det er svært sjeldent noen har lange nok vipper til å få noe særlig lenger.

Vær skeptisk hvis extensionvippene dine sitter i over 4-5 uker! Kjenner du at det er klumper? Irriterer det huden din? Er det veldig tungt? Henger det nedover, blir veldig bustete eller kjennes godt når du blunker? Da er det mest sannsynlig satt på feil. Dette kan skade enormt mye på dine egne vipper og er grunnen til at mange tror vippe extension ødelegger dine egne vipper.

Legger man vippe extension riktig så skal det ikke ødelegge dine egne vipper. Det er veldig viktig å legge riktig tykkelse og lengde, riktig mengde lim, at det er riktig avstand til huden, og viktigst av alt, at man fester kun en extensionvipp eller en ”vifte” på en av dine naturlige vipper og ikke limer noen av dine egne vipper sammen.

Dine egne naturvipper skiftes ut hver eneste dag:

Vi opplever at noen kunder har urealistiske forventninger om hvor lenge vippe extensions skal sitte. Derfor ønsker vi å komme med litt informasjon til dere: 

Dine egne naturlige vipper skiftes ut daglig, men dette merker man sjeldent om man ikke har vippe extensions. Når man setter på vippe extensions så blir dette plutselig mer tydelig siden man da har svartere extensions-vipper som faller av hver gang du skifter ut dine egne naturlige vipper. Da tenker man ofte at man mister veldig mange vipper, selv om man egentlig mister like mange som ellers.

Man mister ca. 2-5 vipper per øye per dag. Så på en uke kan man miste 35 vipper per øye.

Man har et sted mellom 100 og 200 vipper totalt. Har man 100 vipper og mister 35, så ser det ut som om man har mistet mye mer enn de som har 200 vipper og mister 35 vipper. Derfor er det veldig forskjell fra person til person. Du kan faktisk miste 10 vipper allerede dagen etter nytt sett eller påfyll, og det er helt naturlig.

Det kan variere hvor mange vipper du mister fra gang til gang, fordi dine egne vipper er i forskjellige vekstfaser. Se for deg dette: Hvis mange av vippene dine er tidlig i vekstfasen under første påfyll så sitter extension-vippene lenge. Da har du igjen mange vipper når du kommer på neste etterfyll, og får derfor ikke fylt på så mange nye. Så noen dager etter at du var på den andre etterfyllen begynner vippene som har sittet på helt siden første etterfyll å falle av, og det blir veldig lite vipper igjen. Da får du satt på mange extension-vipper igjen på tredje etterfyll, og det vil sitte holde lenger. Dette gjør at det varierer veldig hvor mange vipper du mister fra etterfyll til etterfyll.

 

Det er også andre ting som påvirker vippe extension sin varighet:

 • Hvordan du behandler vippene selv. Om du følger alle etterbehandlings rådene som er nevnt lenger opp her.
 • Hvordan du sover kan også påvirker vippene (hvis du for eksempel ligger mest på den ene siden så det ene øyet gnisser mot puta).
 • Medisiner
 • Hormoner
 • Stress
 • Slanking
 • Badstue
 • Mye bading
 • Svetting eller damp fra matlaging kan også påvirke vippene dine.
 • Sist men ikke minst er det viktig å ikke pirke på vippene.

 

Håper det var litt nyttig informasjon, og at dere forstår hvorfor noen trenger etterfyll etter 2 uker, noen etter 3 uker og noen er så heldige at de kan komme på etterfyll hver 4-5 uke. 

Del gjerne denne informasjonen med venner og bekjente, så slippe de å ødelegge vippene sine.