Negler og hender

Ta vare på neglene dine!

Det er viktig at du ikke bruker neglene dine som "redskap" når du skal åpne ting, skrape på ting osv. Vi anbefaler å bruke neglebåndsolje hver dag når du har gelenegler eller shellac. Det er også viktig å bruke hansker når du vasker, driver med hagearbeid og lignende. En av årsakene til at gelenegler og shellac kan løsne er at man bruker de feil og ikke tar godt nok vare på de.

Her kommer en liten beskrivelse av behandlingene vi utfører:

Gelenegler med forlengelse: 

Her forlenger vi dine egne negler. Du kan få ønsket form og lengde på neglene. Hel farge, ombre eller fransk. Dekor koster ekstra.

Shellac:

Dette er en lakk som er sterkere og sitter bedre enn vanlig neglelakk. Den herdes i UV-lampe. Varigheten er ca 2-3 uker. Du kan få hel farge, fransk og dekor. Dekor koster ekstra.

Neglebiter pakke:

Dette er en pakke med nytt sett gelenegler + 2 etterfyll som er for neglebitere. Som neglebiter så trenger du oftere etterfyll i starten, fordi neglene dine vokser fort og det er dårligere feste til gelenegler. Etterfyllene i denne pakken må tas med 1 ukes mellomrom. Derfor har vi lagd en litt rimeligere pakke som kan være fint å starte med før man går over til vanlig etterfyll. 

Spa manikyr:

Denne behandlingen er perfekt for deg med tørre hender. En behandling som mange tar på vinterstid. Det er håndbad, skrubb, stell av neglebånd og negler, maske, parafinvoks og håndmassasje.

Mini manikyr:

Her steller vi neglebånd, filer neglene, legger på negleforsterter, neglebåndsolje og håndkrem.