Fot

Ta vare på føttene dine!

Katrine går fotterapi med ortopedteknikk på fot og helseakademiet. I den anledning utfører hun fotbehandlinger til en rimeligere pris i 2023.

Her kommer en liten beskrivelse av behandlingene vi utfører:

Fotbehandling: 

Denne behandlingen utføres av Katrine. I en fotbehandling får du fotbad, stell av negler og neglebånd, fjerning av hard hud. Det avsluttes med lett fotmassasje. Katrine behandler ikke medisinske behov før hun er ferdig utdannet. Behandlingen passer perfekt for deg med hard hud på føttene, eller deg som ønsker mer grundig stell av negler og neglebånd.

Fotbehandling + spa:

Denne behandlingen utføres av Katrine. Her får du alt som er med i fotbehandling + skrubb, maske og parafinvoks i tillegg.

Fotbehandling express:

Denne behandlingen utføres av Katrine. Dette er en kortversjon av fotbehandling. Her fokuseres det på enten fjerning av hard hud eller stell av negler og neglebånd.

Mini pedikyr:

Vi filer neglene, steller neglebånd, legger negleforsterker og avslutter med fotkrem. Sliter du med hard hud på føttene så anbefaler vi å bestille fotbehandling express i stedet.

Spa pedikyr:

Her får du fotbad, skrubb, stell av negler og neglebånd, maske, parafinvoks og lett fotmassasje. Trenger du mer behandling av hard hud, neglebånd og neglene så anbefaler vi deg å bestille behandlingen som heter "fotbehandling + spa" i stedet.

Shellac tær:

Dette er en lakk som er sterkere og sitter bedre enn vanlig neglelakk. Den herdes i UV-lampe. Varigheten er ca 2-4 uker. Du kan få hel farge, fransk og dekor. Dekor koster ekstra.