Behandlinger

Vil du vite hvilke behandlinger vi kan tilby?

Våre behandlinger

Permanent makeup

Hos oss er det daglig leder Marthe Kristiansen som utfører alle våre behandlinger innen permanent makeup. Hun har over 7 års erfaring med permanent makeup og har tatt 11 forskjellige kurs hos Invisibli by Sol Hegge.

Vippe extension

Vippe extension er en av behandlingene vi utfører aller mest av. Vi er veldig nøye på at behandlingen skal utføres riktig. Vi holder også kurs i denne behandlingen. Tar du vippe extension hos oss så garanterer vi at vippene er satt på riktig.

Spraytan

Hos oss er hver 5 spraytan gratis!

Er dere en gruppe på 4 eller fler som booker time sammen så får dere 20% rabatt per person. Behandlingene må utføres rett etter hverandre. Hvis ikke alle møter til timen så må alle betale full pris (også de som ikke møter opp).

Negler og hender

Shellac og gelenegler er av behandlingene vi utfører aller mest av. Dette er også behandlinger vi holder kurs i. Vi har terapeuter med over 13 års erfaring, men vi har også studenter hos oss hvis du ønsker en rimeligere behandling. 

Brow lamination

Brow lamination er en behandling hvor vi kan forme hårene i den retningen vi ønsker. Veldig fint for å løfte brynene og for å få fyldigere bryn. En vanlig kommentar etter behandlingen er «oi, har jeg så mye hår».

Vippebøy

Er du avhengig av vippetang? Har du lange vipper men det synes ikke fordi de er for rette? Har du korte rette vipper, eller kanskje du ønsker å se litt mer sminket ut uten sminke? 

Fot

Katrine er ikke fotterapeut enda, men holder på å utdanne seg. Går på skole ut 2023. Du kan få fotbehandlinger til en redusert pris.

Bryn og vipper

Våre dyktige terapeuter har ekspertise innen bryn- og vippebehandlinger som inkluderer både farging og forming av bryn, samt farging av vipper.

Sminke

Hos oss er det Marthe og Katrine som utfører sminke. Vi kan utføre brudesminke, festsminke, dagsminke og sminkeveiledning for deg som ønsker det. 

Hull i ørene

Vi tar hull i begge ørene samtidig. På denne måten går det fortere, kjennes tryggere og mer skånsomt for barnet. Hullene tas med sterile og allergivennlige smykker som sitter i en engangsbeholder.

Voksing

Ved voksing tar det lenger tid før hårene vokser ut igjen og man har en mye lengre hårfri periode enn etter barbering. Hvis du vokser deg fast så blir hårene ofte mykere og man kan få mindre hår over tid.

Massasje

Vi har flere hudterapeuter som utfører klassisk massasje. Bestill deg en time for en avslappende behandling.

Areola tatovering

Dette er en behandling som stort sett utføres etter for eksempel brystkreft, brystreduksjon, brystløft og andre kirurgiske inngrep. Men du kan også utføre behandlingen om du plages med farge.

Arrkorrigering

Arr-korrigering er en super behandling om du har et eller flere arr du plages over. Kanskje du har utført ansiktsløft eller andre kirurgiske inngrep, eller kanskje du har et arr etter en skade/ulykke?

Sett av litt tid til deg selv!

Ønsker du en behandling?

Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter. Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp og får den opplæringen de trenger.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.