Arrkorrigering

Ønsker du å korrigere arr?

Arrkorrigering

Arr-korrigering er en super behandling om du har et eller flere arr du plages over. Kanskje du har utført ansiktsløft eller andre kirurgiske inngrep, eller kanskje du har et arr etter en skade/ulykke?

Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på.

Nyttig informasjon

Det er inkludert 1-2 etterfyll på alle våre nye behandlinger. 

Pigmentene vil umiddelbart fremstå kraftig og «sminket», men vil reduseres med 40-60% i løpet av de første 4-10 dagene. Synes du fargen ser sterk ut ved nylig utført arbeid, så ta det helt med ro. Resultatet blir veldig naturlig og fint etter endt behandling.

Vi fjerner ikke arr, men vi korrigerer fargen på arret for at det skal synes minst mulig. Vi blander til farger for å tilpasse din naturlig hudfarge.

Etter behandling må du unngå

Etterbehandlingsprodukter

Vi anbefaler på det sterkeste å bruke Balm Micro den første måneden etter pigmentering hos oss, for best mulig resultat.

Balm Micro er laget for å ta vare på og beskytte huden etter mikropigmentering, på en naturlig måte. Det hjelper den naturlige regenereringen av huden, fukter og holder pigmentene stabile. Produktene får du kjøpt i salongen hos oss.

Feilpigmenteringer

Feilpigmenteringer fra annen salong krever flere behandlinger enn normalt. Vi garanterer ikke for resultatet, men gjør vårt beste for å gjøre deg fornøyd.

Instagram

Du finner flere bilder på vår Instagram.

Sett av litt tid til deg selv!

Ønsker du en behandling?

Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter. Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp og får den opplæringen de trenger.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.