Areola tatovering

Har du lyst på areola tatovering?

Areola tatovering

Dette er en behandling som stort sett utføres etter for eksempel brystkreft, brystreduksjon, brystløft og andre kirurgiske inngrep. Men du kan også utføre behandlingen om du plages med farge eller lignende på egen areola/brystvorte.

Det er dessverre ikke lov å legge ut bilder av denne behandlingen, grunnet nakenhet. Men hvis du kommer innom oss i salongen eller sender oss en melding så kan vi vise deg / sende deg bilder så du ser resultater som er utført hos oss.

Nyttig informasjon

Det er inkludert 1-2 etterfyll på alle våre nye behandlinger. 

Pigmentene vil umiddelbart fremstå kraftig og «sminket», men vil reduseres med 40-60% i løpet av de første 4-10 dagene. Synes du fargen ser sterk ut ved nylig utført arbeid, så ta det helt med ro. Resultatet blir veldig naturlig og fint etter endt behandling.

Vi tegner alltid opp formen først slik at du kan være med å godkjenne både form og farge på behandlingen din før vi starter. Vi starter heller litt for lyst og litt for lite hvis du er usikker også fyller vi på mer på etterfyll. På denne måten slipper vi feilpigmenteringer og har veldig fornøyde kunder.

Etter behandling må du unngå

Etterbehandlingsprodukter

Vi anbefaler på det sterkeste å bruke Balm Micro den første måneden etter pigmentering hos oss, for best mulig resultat.

Balm Micro er laget for å ta vare på og beskytte huden etter mikropigmentering, på en naturlig måte. Det hjelper den naturlige regenereringen av huden, fukter og holder pigmentene stabile. Produktene får du kjøpt i salongen hos oss.

Feilpigmenteringer

Feilpigmenteringer fra annen salong krever flere behandlinger enn normalt. Vi garanterer ikke for resultatet, men gjør vårt beste for å gjøre deg fornøyd.

Sett av litt tid til deg selv!

Ønsker du en behandling?

Vi er et ungt team som følger med på moten og utfører behandlinger der etter. Vi er en gjeng med perfeksjonister og er opptatt av at alle behandlinger skal bli utført riktig. Hos oss blir alle ansatte kurset opp og får den opplæringen de trenger.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.